Brood en Banket natuurlijk van Meesterbakker van Maanen

Meesterbakker van Maanen is een moderne brood- en banketbakkerij. Onze bakkerij is gevestigd in Rijnsburg. Dagelijks maken wij op traditionele wijze de heerlijkste broden, taart en banket. Al deze ambachtelijke producten zijn verkrijgbaar in onze 54 winkels. 

Op onze website vind je altijd het laatste nieuws over onze bakkerij. Je treft er wekelijks de nieuwe brood- en banket aanbiedingen aan, informeren wij je over onze producten en kun je lezen hoe je bijvoorbeeld een prachtige bruidstaart kunt bestellen. In de filialenzoeker vind je het filiaal waar je het brood en banket kunt afhalen en zijn alle telefoonnummers vermeld zodat je ons bij eventuele vragen kunt bellen. Wil je ons liever mailen? Stuur dan je bericht naar info@maanen.nl

BAKKER VAN MAANEN - handgemaakt

Brood en banket. Wij zijn makers en grondleggers. Wij houden van het ambacht dat als een rode draad door ons bestaan loopt. De smaak van vroeger met het karakter nu. Met veel bezieling bakken wij iedere dag brood. Zoals wij dat al meer dan 100 jaar doen. Handgemaakt brood betekent ook écht met de hand gemaakt. In onze nieuwe bakkerij in Katwijk kun je zelf zien hoe wij dat doen. Én proeven natuurlijk.

Ben je nieuwsgierig geworden naar BAKKER VAN MAANEN handgemaakt? Je bent van harte welkom in onze winkel én in de bakkerij aan de Visserijkade 2 in Katwijk.

Taart bestellen bij Meesterbakkertaarten.nl

Voor iedere gelegenheid hebben wij een feestelijke taart! Je kunt kiezen uit een ruim assortiment met de lekkerste smaken, bovendien kun je je taart versieren met je eigen foto of een plaatje van je favoriete sportheld of filmster. Wil je nu eens echt iets echt bijzonders? Laat dan onze banketbakker een speciale taart op maat maken. Je kunt de taart die je hebt besteld eenvoudig laten bezorgen of afhalen bij één van de meer dan 100 winkels. Heb jij binnenkort iets te vieren? Bestel dan vandaag nog je taart via onze webshop www.meesterbakkertaarten.nl 

Aanbiedingen van deze week

Bekijk alle aanbiedingen >

 • Croissants

  Croissants 2+1 gratis

  2,70 1,80 Croissants

Meer Meesterbakker aanbiedingen

 • Elke maandag

  Eierkoeken & Spelt Eierkoeken

  3+1 gratis Elke maandag
 • Elke dinsdag

  Duinenbrood (original)

  2e voor 1.00 Elke dinsdag
 • Elke woensdag

  Saucijzenbroodje

  1.25 Elke woensdag